FONTOS BEJELENTÉS - Kastélysziget Körök - 2020.03.13

2020.03.13. Péntek

Kedves Barátaink!

Ahogy korábban jeleztük, nagyon szerettük volna megtartani a III. Vizamo Edelényi Kastélysziget Köröket. Felvettük a kapcsolatot a hatóságokkal, ők is azt mondták, hogy nincs jogi akadálya a dolognak. Azonban sok-sok tanakodás és gondolkodás után mégis úgy látjuk, egyetlen felelősségteljes döntés lehetséges a jelenlegi helyzetben:
az, ha az eseményt egyelőre lemondjuk.

Nem tudjuk ugyanis garantálni, bármennyire is figyelünk, hogy a versenyen senki ne fertőződjön meg, hiszen elég egyetlen, akár teljesen tünetmentes ember, aki esetleg önmagáról sem tudja, hogy vírushordozó, és máris kész a baj.
Ezt a kockázatot nem vállalhatjuk - és nem is vállaljuk. Ezért a rendezvényt sajnos le kell mondanunk.
Az is nagyon fontos, hogy a döntésünk egyelőre csak ezt az egy versenyünket érinti, és ez remélhetőleg így is marad.

Mi lesz a nevezésekkel?

Minden nevezés automatikusan átkerül a következő Edelényi Kastélysziget Körökre. Ennek pontos dátumán még gondolkodunk, dolgozunk. Nevezési díjat visszautalni sajnos nem tudunk, mert már mindent kifizettünk, amire a versenyhez szükség volt, ezért a megértéseteket kérjük.

Borzasztóan sajnáljuk, de reméljük, megértitek a döntésünket, ahogy azt is, hogy a többi versenyünket már nem fogja érinteni a vírus, és azokat zavartalanul megtarthatjuk!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Üdvözlettel:
Edelényi Futók Egyesülete

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Vissza az előző oldalra

Kiemelt támogatóink

DreherFedridVizamo S.R.O. Magyarországi Fióktelepe
© Edelényi Futók EgyesületeKészítette: rlnd.hu